Otranto Pizza Bár

Az Otranto Pizza Bár az ország egyik legszebb városában, Szentendrén, a Péter Pál utca 4. szám alatt várja kedves vendégeit, vagy akár házhoz is szállítjuk megrendelt olaszos ételeit.

Éttermünk hitvallása 

Kizárólag a legjobb minőségű olasz és magyar alapanyagokkal dolgozunk, amelyre mára a garanciával egyenértékűvé vált az Otranto név Szentendrén és környéken. 

 

 

 

product product

5.000+ 

Több, mint 5.000 elégedett ügyfél 

23

egyedi pizza

 

Kiváló, motivált csapat    

 

Folyamatos kommunikácó ügyfeleinkkel

Szentende ikonikus pizzériája

Üdvözljük Önöket a Szentendrén található Olaszos Pizzériában, ahol 2016 óta büszkén kínáljuk vendégeinknek az igazi olasz ízeket és hangulatot. Pizzériánk elkötelezett a kiváló minőségű alapanyagok és a hagyományos receptek iránt, hogy minden ételünk egy valódi olasz gasztronómiai élményt nyújtson. A konyhánkban minden étel szerelemmel és gondossággal készül, hogy a legfrissebb és legfinomabb összetevőkkel büszkélkedhessünk. Pizzáinkat a legvékonyabb tésztával és a legfinomabb paradicsomos szósszal készítjük, melyeket kizárólagosan válogatott olasz és magyar alapanyagokból szerezünk be. A ropogós héj és a gazdag ízvilág garantálja, hogy minden harapás egy utazás legyen az olasz ízek világába. 

Képzett szakácsaink és barátságos személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az étkezés Önök számára felejthetetlen élmény legyen. Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta részesei lehetünk a Szentendre gasztronómiai palettájának, és örömmel várjuk mindazokat, akik szeretnének egy kis szeletet Olaszországból a szívükhöz közel. Legyen szó egy romantikus vacsoráról, családi ebédről vagy baráti összejövetelről, a mi pizzériánk mindig a jó hangulat és a kulináris élvezetek színtere. 

Köszönjük, hogy bennünket választottak és reméljük, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önöket az Olaszos Pizzériában, vagy az Önök otthonában a futárunk által!